Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

God aktivitet ved aldring hos personer med nedsatt funksjonsevne

13. september kl. 09:00 - 17:00

Kr. 2100

Fysisk funksjonsevne påvirkes av både arv, sykdommer og levevaner. Variasjonen i fysisk funksjonsevne øker med stigende alder. Helsegevinsten av å være i aktivitet er minst like viktig for eldre som for yngre, og kanskje aller viktigst for sårbare grupper eldre. Eldre som lever med redusert funksjonsevne på grunn av medfødte eller ervervede tilstander vil derfor ha stor nytte av å være i aktivitet.

Noen av landets beste foredragsholdere innen temaene vil gi kunnskap, inspirasjon og ideer til hvordan vi kan bidra til at eldre er mer aktive i hverdagen. Det vil også være stands med et spennende utvalg av utstyr og aktiviteter som deltakerne kan få testet i pausene.

Årets konferanse er et samarbeid mellom Utviklingshemning og aldring og Funksjonshemning og aldring. Vi vil både ha plenumssesjoner, demonstrasjoner og separate sesjoner.

Meld deg på her…

Detaljer

Dato:
13. september
Tid
09:00 - 17:00
Kostnad:
Kr. 2100
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
http://www.aldringoghelse.no/?PageID=2560&ItemID=8543

Arrangør

Aldring og helse
Epost:
post@aldringoghelse.no
Hjemmeside:
aldringoghelse.no

Sted

Oslo Kongresssenter, Folkets hus
Youngsgate 21
Oslo, 0181 Norge
+ Google Map
Telefon:
90 70 99 99
Hjemmeside:
http://www.oslokongressenter.no/
Vernepleier.no tar ikke ansvar for eventuelle endringer, som er foretatt av arrangør i etterkant av dette innlegget. Er noe uklart ta kontakt med den aktuelle arrangør av kurs, konferanse eller seminar.