Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kognitiv terapi med fokus på metode og praksis

11. oktober 2017 - 12. oktober 2017

Kr. 3200

Kognitiv terapi er en form for psykoterapi som opprinnelig ble utviklet av den amerikanske psykiateren Aaron Beck. Han jobbet opprinnelig innenfor psykoanalysen, som var noe nær enerådende i tiden etter annen verdenskrig. Kognitiv terapi ble opprinnelig utviklet for ulike psykiske lidelser som depresjon og angstlidelser. Beck ble i sitt arbeid spesielt inspirert av den amerikanske psykologen Albert Ellis som noen år tidligere hadde dannet viktige teoretiske fundamenter for kognitiv adferdsterapi.

Kognitiv terapi har via en rekke studier vist god effekt. Målet er ikke å tåle «farlig» eksponering, men å ufarliggjøre det via læring. Anvendelse av video-feedback er viktig. Vedkommende ser ved selvsyn at han/hun ikke fremstår så negativt som antatt. Pasienten får innblikk i egne negative tankespor. Vedkommende må dessuten trene på å fremføre noe med fremmede til stede, øve på å flytte fokus fra seg selv til andre, gjøre planlagte flauser samt registrere reaksjonen til andre.

Les mer og meld deg på her…

 

Detaljer

Start:
11. oktober 2017
Slutt:
12. oktober 2017
Kostnad:
Kr. 3200
Hendelse Kategorier:
,

Arrangør

Faglig Forum
Epost:
post@fagligforum.no
Hjemmeside:
fagligforum.no

Sted

Felix konferansesenter
Bryggetorget 3
Oslo, 0125
+ Google Map
Telefon:
23 89 72 70
Hjemmeside:
http://www.felixkonferanse.no/
Vernepleier.no tar ikke ansvar for eventuelle endringer, som er foretatt av arrangør i etterkant av dette innlegget. Er noe uklart ta kontakt med den aktuelle arrangør av kurs, konferanse eller seminar.