Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Motiverende intervju

28. september 2017 - 29. september 2017

Kr. 3300

MI bygger på kjensgjerningen at intensjonell atferdsendring forutsetter aktiv og konstruktiv deltakelse fra klientens side. Det legges stor vekt på betydningen av å utforske ambivalens og å bistå klienten i gjentatt beslutningstaking om endring, gjennom å hente fram og forsterke klientens eksisterende motivasjon og mestringsevne. Det viser seg at metoden også er svært nyttig å kjenne til for arbeidsteam som bl. arbeider med hverdagsrehabilitering eller som skal introdusere ny teknologi for brukere.

Dette to dagers kurset er en blanding av teoretisk undervisning, kliniske filmsnutter og praktiske øvelser som skal gi kursdeltakeren en innføring i Mi som en samtalemetode.  Det store innslaget av praktiske øvelser gjør forhåpentligvis at du som deltaker sitter igjen med erfaringer og praktiske tips du kan ta med tilbake til dine klienter. Du vil oppdage at møtene mellom deg og klientene blir mer konkrete og meningsfulle.

Les mer og meld deg på her…

 

Detaljer

Start:
28. september 2017
Slutt:
29. september 2017
Kostnad:
Kr. 3300
Hendelse Kategori:

Arrangør

Faglig Forum
Epost:
post@fagligforum.no
Hjemmeside:
fagligforum.no

Sted

Felix konferansesenter
Bryggetorget 3
Oslo, 0125
+ Google Map
Telefon:
23 89 72 70
Hjemmeside:
http://www.felixkonferanse.no/
Vernepleier.no tar ikke ansvar for eventuelle endringer, som er foretatt av arrangør i etterkant av dette innlegget. Er noe uklart ta kontakt med den aktuelle arrangør av kurs, konferanse eller seminar.