Utviklingshemmede er den største gruppen brukere av dagaktivitetstilbud i Norge

Statistikken sier...

Statistikken sier.....

Dagaktivitetstilbud er et ikke-lovpålagt omsorgstilbud til hjemmeboende. Det er flere formål med dagaktivitetstilbud, blant annet vedlikehold av dagliglivets funksjoner, trivsel, livskvalitet og forebygging av vansker. Det er variasjon mellom kommunene knyttet til dagaktivitetstilbud.

Utviklingshemmede er den største gruppen brukere av dagaktivitetstilbud (23 000 plasser per uke). 69 prosent av kommunene har dagtilbud til personer med demens. Dagaktivitetstilbudene er gjennomsnittlig åpent 4,5 dager per uke.

Mer finner du hos SSB…

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.