Vernepleiere foreslår fem debattregler

Debatt

Vernepleier og dosent Jon Arne Løkke og vernepleier og høgskolelektor Lars Rune Halvorsen er begge ansatt ved Høgskolen i Østfold. Løkke er også ansatt i en dosent II stilling ved Høgskulen på Vestlandet.

I Khrono 27. august foreslår Løkke og Halvorsen fem debattregler «som kan forhindre at konflikter og motstridene argumenter blir til usakligheter og uvennskap» (klippet fra innlegget). Reglene, dersom de følges, vil utvilsomt bidra til en konstruktiv, opplysende og vitaliserende debatt – en debatt som fører faget fremover og hvor det er helt greit å «tape».

Innlegget og reglene kan du lese her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.