61 prosent er imot profitt på velferdstjenester

Klassekampen gjennomførte i august i år en spørreundersøkelse om folks holdning til at private velferdsaktører, som private skoler, private barnehager og private sykehjem, tok ut profitt på disse tjenestene.

1000 respondenter deltok i undersøkelsen som ble gjennomført av Sentio. Følgende spørsmål ble stilt: «Hvor enig eller uenig er du i følgende påstand: Private selskaper bør ikke få ta ut profitt fra drift av offentlige velferdstjenester som sykehjem, barnehage og skole?»

61 prosent svarte at de er litt eller helt enig, 27 prosent svarte at de er litt eller helt uenig og 12 prosent visste ikke. Nå vil Rødt kjempe for en lovendring som forbyr uttak av profitt på disse tjenestene

Du kan lese mer her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.