Island-barnehage
VPLTV

Filmer om og fra våre islandske brødre og søstre

Det islandske vernepleierforbundet, eller Þroskaþjálfafélag Íslands, har utgitt en film om vernepleieren i barnehage og en film om vernepleieren i videregående opplæring. Begge filmene har engelsk teksting. Begge filmene har en varighet på rundt tre minutter.

Det islandske vernepleierforbundet, eller Þroskaþjálfafélag Íslands, har utgitt en film om vernepleieren i barnehage og en film om vernepleieren i videregående opplæring. Begge filmene har engelsk teksting. Begge filmene har en varighet på rundt tre minutter.

Filmene:

 Vernepleieren i barnehage
 Vernepleieren i videregående opplæring

Se også:

Høsten 2016 publiserte Vernepleier.no et intervju med islandske Bára Denný Ívarsdóttir. Ívarsdóttir har norsk vernepleierutdanning, men jobber som vernepleier på Island.