Rektor anbefaler vernepleiere i skolen

Plopp

Onsdag 31. oktober ble det publisert en hyggelig sak på NRK sine nettsider. Saken dreide seg om de positive erfaringene Gjesdal ungdomsskole har med å ansette miljøterapeuter i skolen. Der har rektor Trond Niemi ansatt 14 miljøterapeuter – dobbelt så mange som andre skoler på samme størrelse.

Til NRK uttalte Niemi balt annet følgende: «En tradisjonell lærer er først og fremst utdannet i å undervise. En vernepleier har for eksempel kompetanse på hele mennesket og kan jobbe med det som handler om trygghet og forutsigbarhet, sier han».

Nyhetssaken kan du lese her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.