Ungdom og mestring
Ukategorisert

Ung medvirkning og mestring (UMM): Treff meg! og Helt sjef!

09. november 2017

Fagstoff for fagpersoner i spesialist- og kommunehelsetjenesten som jobber med unge som har langvarige helseutfordringer, og deres foreldre. Materiellet for kompetansehevingsprogrammet Treff meg! og lærings- og mestringstilbudene Helt sjef! ligger fritt tilgjengelig på disse sidene på mestring.no. Du finner alt, inkludert en håndbok for Helt sjef!

Fagstoff for fagpersoner i spesialist- og kommunehelsetjenesten som jobber med unge som har langvarige helseutfordringer, og deres foreldre.

Treff meg! – kompetansehevingsprogrammet for fagpersoner
Treff meg! består av

  • refleksjonsfilmer
  • fagstoff
  • tips til fagdag om ungdomshelse og gode møter med unge

Treff meg! er utviklet for dere som i arbeidet møter unge som har ulike helseutfordringer, og deres foreldre. Refleksjonsfilmene viser møter mellom fagpersoner og unge. Kompetansehevingsprogrammet dekker åtte aktuelle tema for fagpersoner som samarbeider med unge som har langvarige helseutfordringer.

Les mer hos mestring.no