Ukategorisert

Tvangsmedisinering av voksne pasienter – Rapport fra FHI

Senter for medisinsk etikk ved UIO ga Folkehelseinstituttet oppdraget med å lage en systematisk oversikt over effekten av tvangsmedisinering i psykisk helsevern. Det var funnet lite dokumentasjon etter egne søk etter litteratur, og så et behov for å kartlegge dette systematisk.

Senter for medisinsk etikk ved UIO ga Folkehelseinstituttet oppdraget med å lage en systematisk oversikt over effekten av tvangsmedisinering i psykisk helsevern. Det var funnet lite dokumentasjon etter egne søk etter litteratur, og så et behov for å kartlegge dette systematisk.

[su_button url=»https://www.fhi.no/publ/2018/tvangsmedisinering-i-psykisk-helsevern–en-systematisk-kartleggingsoversikt/» target=»blank» background=»#ff6600″ icon=»icon: chain» title=»Last ned Rapport fra Folkehelseinstituttet…»]Last ned Rapport fra Folkehelseinstituttet…[/su_button]