Animasjonsfilm i fire deler om samtaleterapi

Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress

Samtaleterapi, fullversjon norsk tale og tekst from NKVTS on Vimeo.

Ved NKVTS (Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress) har vi fått laget en kort animasjonsfilm i fire deler, som forklarer hva samtaleterapi er for personer som er lite kjent med hva denne behandlingsformen innebærer. Fastleger og andre som skal henvise pasienter til behandling, og psykologer og psykiatere i DPS, samt avtalespesialister, kan vise filmene til sine pasienter i forkant av og underveis i behandling.

Les mer hos NKVTS….

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.