Ressurser

Animasjonsfilm i fire deler om samtaleterapi

Ved NKVTS (Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress) har vi fått laget en kort animasjonsfilm i fire deler, som forklarer hva samtaleterapi er for personer som er lite kjent med hva denne behandlingsformen innebærer.

Samtaleterapi, fullversjon norsk tale og tekst from NKVTS on Vimeo.

Ved NKVTS (Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress) har vi fått laget en kort animasjonsfilm i fire deler, som forklarer hva samtaleterapi er for personer som er lite kjent med hva denne behandlingsformen innebærer. Fastleger og andre som skal henvise pasienter til behandling, og psykologer og psykiatere i DPS, samt avtalespesialister, kan vise filmene til sine pasienter i forkant av og underveis i behandling.

Les mer hos NKVTS….