Fra redaksjonen

Fra 2 til 1 side på Facebook for vernepleier.no

30. august 2018

@vernepleierportalen og @vernepleier.no er under en prosess hvor vi går fra 2 til 1 en side på Facebook. Gjeldende side på Facebook, hvor vi publiserer våre innlegg i fremtiden, vil kun være på @vernepleier.no. 

@vernepleierportalen og @vernepleier.no er under en prosess hvor vi går fra 2 til 1 en side på Facebook. Gjeldende side på Facebook, hvor vi publiserer våre innlegg i fremtiden, vil kun være på @vernepleier.no. 

Vi vil stenge ned @vernepleierportalen 1. november 2018. Fra den dato vil vi publisere kun på @vernepleier.no. I en overgangsperioden frem til dato for nedstenging, vil vi publisere begge steder.

Avslag fra Facebook

Etter flere runder med Facebook (med automatiserte svar), har vi hverken fått endret navn, og heller ikke fått slått sammen vår 2 Facebook sider. En prosess som hadde forenklet det hele. Derfor er vi nødt til å få hjelp fra våre følgere til å bidra i denne flytteprosessen.

Vi beklager ulempene dette medfører, men i enden vil dette bli bra :-).

Del på sosial medier

For at prosessen skal gå raskt. Kan du allerede i dag hjelpe oss ved å like den nye @vernepleier.no siden på Facebook. Du kan også hjelpe ved å dele nyheten med andre vernepleiere i ditt nettverk.

Unngå doble nyhetsoppdateringer

For å unngå dobbelt med nyhetsoppdateringer fra vernepleier.no frem til 1. november 2018, kan du følge oppskriften som er beskrevet nedenfor.

1. Lik oss på @vernepleier.no


Gå først til @vernepleier.no, som vil være den gjeldende Facebook siden fremover. Trykk «Liker»@vernepleier.no, og du er er med videre.

Siden på Facebook finner du her: https://www.facebook.com/vernepleier.no/ (Siden åpnes i nytt vindu)

2. Slutt å like oss på @vernepleierportalen.no


Gå deretter til @vernepleierportalen. Her kan du kan du «Slutte å like denne siden» på @vernepleierportalen.no.

Siden på Facebook finner du her: https://www.facebook.com/vernepleierportalen/ (Siden åpnes i nytt vindu)

TAKK FOR AT DU HJELPER!

[su_accordion][su_spoiler title=»For spesielt interesserte – Hvorfor gjør vi dette?» open=»no» style=»default» icon=»plus» anchor=»» class=»»]

Hvorfor gjør vi dette?

Tidligere lå vårt nettsted under domenet vernepleierportalen.no, men etter at vi valgte å ta i bruk domenet vernepleier.no har dette skapt noe navneforvirring, ved at vi har brukt vernepleier.no på vår Facebook side, samt @vernepleierportalen som brukernavn på samme side.

Skifte navn

For å bøte på dette søkte vi Facebook om å få endret vårt brukernavn til «@vernepleier.no». Dette var ikke enkelt, og etter 4 automatiserte avslag fra Facebook og dertil påklaginger måtte vi ta i bruk andre metoder.

Løsningen ble da å opprette en ny side med brukernavnet @vernepleier.no på Facebook. Dette gikk fint, og nye følgere strømmet inn.

Slå sammen 2 sider

Noen av problemene som oppstod, ble at forvaltningen av nettstedet ble tungvint ved å publisere til Facebook på to sider for å nå alle følgere.

Den eneste måten Facebook gir oss en mulighet for å løse dette på, er å slå sammen disse to sidene. På den måten ville vi fått alle følgere med oss over.

Å få overført følgere fra @vernepleierportalen til @vernepleier.no lot seg ikke gjøre. I prosessen med å slå sammen sidene ble vi stoppet av Facebook. Da hadde vi ingen andre muligheter å få flyttet våre følgere manuelt, og det er det vi gjør nå.

 

 

[/su_spoiler]