Forskning Grand Prix – Avhør av psykisk utviklingshemmede

Vernepleier Tone Åker

Tone Hee Åker ved Institutt for atferdsvitenskap, OsloMet­ – storbyuniversitet, har skrevet doktoravhandling om avhør av psykisk utviklingshemmede. Hun har kartlagt alle avhør som er gjort av mennesker med utviklingshemming i perioden fra oktober 2015 til desember 2017. I alle sakene er det mistanke om vold eller seksuelle overgrep.

25. September stiller Tone på scenen på Latter I Oslo I Forsker Grand Prix.

Forsker Grand Prix er en formidlingskonkurranse innen forskning. På scenen på Latter stiller 8 p.hd kandidater for å gjøre sitt ytterste for å bli den beste forskningsformidleren i Oslo og Akershus. De to vinnerne fra hver regionale finale møtes i den nasjonale finalen i Tromsø 29. september der Norges beste forskningsformidler blir kåret.

Her kan dere lese mer om Tone Hee Åker og Forsker Grand prix.

Arrangementet er gratis, åpent for alle og publikum trenger ikke billett.

  • STED: Latter scene, Holmens gate 1, 0250 Oslo
  • TID: Tirsdag 25. september kl. 18:00-20:30

Relaterte innlegg:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.