Ukategorisert

Vernepleierstudiet i Harstad feirer 35 år – Åpent kunnskapsseminar 24. oktober

26. september 2018

Vi inviterer til åpent kunnskapsseminar med flere valgfrie inspirerende workshops, spennende møter og presentasjoner. Seminaret fokuserer på kunnskap om funksjonsfremmende prosesser og betydningen av samfunnsdeltagelse for alle.

Vi inviterer til åpent kunnskapsseminar 24. oktober med flere valgfrie inspirerende workshops, spennende møter og presentasjoner. Seminaret fokuserer på kunnskap om funksjonsfremmende prosesser og betydningen av samfunnsdeltagelse for alle.

UiT campus Harstad fylles med aktiviteter fra morgen til kveld: foredrag, debatter, filmvisning, inviterte gjester, politikere, speeddating, speakers corner, mylder og mingling.

På kvelden blir det jubileumsmiddag og strålende feiring i foajéen på campus – musikk, god mat og drikke.

Les mer om jubileet her…