Informasjon og medvirkning for fosterbarn med utviklingshemming

Foto: Lisbeth Michelsen/Redd Barna

Torsdag 8. november kl. 1200 – 1500 på Litteraturhuset i Bergen inviterer Redd Barna til lansering av heftet «Vi vil også bli hørt! Informasjon og medvirkning for fosterbarn med utviklingshemming».

Redd Barna setter i dette prosjektet fokus på oppfyllelse av retten til informasjon og medvirkning i barnevernet for fosterbarn med utviklingshemming.

Mer om arrangementet:
Alle barn i barnevernet har rett til å medvirke og bli hørt på egne premisser. Noen barn har behov for særlig tilrettelegging for at denne retten blir reell.

Redd Barna setter i dette prosjektet fokus på oppfyllelse av retten til informasjon og medvirkning i barnevernet for fosterbarn med utviklingshemming. Fosterforeldre, ansatte i barnevernet, og noen fosterbarn, er intervjuet. Deres erfaringer og innspill til hvordan medvirkning kan realiseres for denne gruppen barn, er samlet i et hefte som vi håper kan synligjøre utfordringer og muligheter for medvirkning. Vi ønsker at heftet skal være til inspirasjon for fosterforeldre, ansatte i barnevernet og andre som er i kontakt med fosterbarn med utviklingshemming.

Les mer og påmelding her….

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.