To kliniske stipendiatstillinger innen hjembaserte tjenester tilknyttet Oslo kommune

Er du vernepleier med mastergrad og har lyst til å ta en doktorgrad? Nå lyser OsloMet – storbyuniversitet ut to femårige åremålsstillinger som de kaller brobyggerstillinger. De som ansettes skal drive praksisnær forskning innen hjemmebaserte tjenester i kombinasjon med utvikling av praksis som en god læringsarena.

60 prosent av stillingen kobles til arbeid med et doktorgradsprosjekt (Ph.d.) og 40 prosent av stillingen kobles til utvikling av gode læringsarenaer for studenter i praksisfeltet.

I stillingsutlysningen står det blant annet «[…] i disse brobyggerstillingene ønsker vi å knytte forskning og praksis tett sammen. I praksisdelen vil stipendiatene ha fokus på utvikling av praksis som en god læringsarena, for eksempel ved å støtte kunnskapsbasert praksis, bistå i veiledning av praksisveiledere og ansatte i fagutviklingsstillinger, samt være et bindeledd mellom praksisstedet og universitetet».

Søknadsfristen er 1. desember. Du kan lese mer om stillingene her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.