Arbeid for alle

Konferanse 22 – 23 mai 2019 – ved Universitetet i Agder om arbeidsinkludering for personer med utviklingshemming.

Velkommen til konferanse i Kristiansand den 22. – 23. mai 2019. Konferansen fokuserer spesielt på mulighetene innovasjon og teknologi kan bidra med når det gjelder arbeidsinkludering for personer med utviklingshemming og austismespekterforstyrrelser. Hensikten er å skape en møteplass for miljøer som arbeider med arbeidsinkludering for grupper som ofte faller utenfor arbeidslivet. Konferansen arrangeres av innovasjons- og forskningsprosjektet InnArbeid som finansieres av Forskningsrådet.

Første konferansedag gjennomføres på norsk og vil ha et nasjonalt fokus. Den andre dagen inneholder bidrag fra internasjonale forskere og presentasjoner av fagfellevurderte forskningsartikler.

Les mer om InnArbeid-prosjektet og konferansen her….

1 kommentar

  1. Hei, jeg er så heldig at jeg har ms, har opplevd masse og kom inn på grunnfag psykologi i Bergen, situasjonen da ga meg en jobb som var bra betalt i Stavanger. Jeg vet at jeg kan tilføre forståelsen, kunnskap og menneskerett. Er uføretrygdet på 5 år nå. Vil så mye mer !!!_!

    Tor Arne Bøe Opland
    95077780
    torab28@hotmail.com

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.