Kort og godt

Friluftstilbud for mennesker med utviklingshemnning (FTU)

Til nå finnes det aktive grupper for utviklingshemmede 22 steder i landet. I fjor ble syv nye grupper etablert og flere er i startfasen. Målet er at det innen 2020 skal være et tilbud for uviklingshemmede 35 steder rundt om i Norge, skriver Den Norske Turistforening (DNT)

Til nå finnes det aktive grupper for utviklingshemmede 22 steder i landet. I fjor ble syv nye grupper etablert og flere er i startfasen. Målet er at det innen 2020 skal være et tilbud for uviklingshemmede 35 steder rundt om i Norge, skriver Den Norske Turistforening (DNT)

Dette er et lavterskeltilbud i nærheten av der du bor, og er åpent for alle. På tur med andre skapes en arena der deltakerne kan utfolde seg og trives. Familie og venner er hjertelig velkomne.

APP gjør det enklere å komme seg ut

Målet med appen er å gjøre det lett for alle å finne og bli med på arrangementene som dras i gang for denne målglruppen. FTU-appen gir en oversikt over arrangement tilpasset utviklingshemmede, sier Erik Dahl, som er prosjektleder, friluftsliv for utviklingshemmede.

Last ned appen her:

Les mer hos den Den Norske Turistforening