Ukategorisert

Weedensenteret.no – en ny nettside om cannabis

27. oktober 2020

Weedensenteret skal fungere som et digitalt vitensenter for cannabis, med balansert informasjon som lettere skal skape aksept hos en yngre målgruppe for at cannabis kan innebære en risiko i ung alder.

I kampanjen til Helsedirektoratet kan du se filmer og lese om cannabis og de ulike produktene som lages av denne planten

Weedensenteret skal fungere som et digitalt vitensenter for cannabis, med balansert informasjon som lettere skal skape aksept hos en yngre målgruppe for at cannabis kan innebære en risiko i ung alder. I kampanjen har vi fokus på å få frem nyansert og faktabasert kunnskap, og ikke «fryktbasert» informasjon, slik at kampanjen kan bevisstgjøre ungdom på når og hvordan rusmidler kan utgjøre et problem – både for seg selv og vennene rundt dem. For bare gjennom dialog skaper vi mer tillit og åpenhet.

Se nærmere på Weedensenteret