En hånd som holder opp ark med trekjønnet sympol - LHBTI
Ukategorisert

Kunnskap om kjønn- og seksualitetsmangfold, er viktig for god helse.

16. oktober 2021

Verdensdagen for psykisk helse er over for i år. Den ble markert med direktesending, skriverier og intervjuer landet rundt.

Verdensdagen for psykisk helse er over for i år. Den ble markert med direktesending, skriverier og intervjuer landet rundt.

Det er mange som kjemper om plassen, og langt fra alle slipper til.

NAPHA har nylig publisert en artikkel om Rosa kompetanse og deres arbeid for å heve kunnskapen vår om kjønn- og seksualitetsmangfold i helse og sosialtjenestene. Rosa kompetanse er et svært viktig tilbud og en del av FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.

De tilbyr kurs og faglig veiledning til viktige helse- og velferdstjenester. Les mer om deres arbeid og funn gjort knyttet til høy forekomst av psykisk uhelse for unge LHBTI – personer og særlig blant transpersoner