Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

7. Nasjonale konferanse om Hjerneslag

14. februar kl. 08:00 - 15. februar kl. 17:00 CET

Vernepleiere ønskes velkommen til 7. Nasjonale Konferanse om Hjerneslag som skal holdes 14 og 15 februar 2018, Oslo Kongressenter, Folkets Hus.

Kjære kolleger,

Jeg har den glede å ønske dere velkommen til den 7. nasjonale konferanse om hjerneslag.

Hjerneslag er en av de hyppigste årsakene til morbiditet og mortalitet i Norge. Hvert år får 16,000 nordmenn hjerneslag, og over 60,000 har tidligere hatt et eller flere hjerneslag. Hjerneslag nr. 1 som årsak til uførhet, nr. 1 som årsak til innleggelse i sykehjem og nr. 3 som årsak til død. Det er også årsaken eller en viktig medvirkende årsak hos omlag halvparten som får demens.

Det er derfor meget viktig at Norges fremste eksperter samles for å diskutere og gi en oppdatering på hva som er nytt innen forebyggende, akutt behandling og rehabilitering av hjerneslag.

Konferansens formål er å bidra til kompetanseøkning om hjerneslag på alle nivåer innenfor det norske helsevesenet og bidra til tverrfaglig samarbeid. Jeg håper konferansen blir en god arena for å samle sentrale faggrupper til felles oppdatering og diskusjon der vi kan utveksle ideer og utnytte hverandres kompetanse.

Med vennlig hilsen,

Prof. David Russell

Detaljer

Start:
14. februar kl. 08:00
Slutt:
15. februar kl. 17:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
Hjemmeside:
http://www.hjerneslag.no/

Arrangør

Congress-Conference AS
Telefon:
+47 22 56 19 30
Hjemmeside:
https://www.ccnorway.no/

Sted

Oslo Kongresssenter, Folkets hus
Youngsgate 21
Oslo, 0181 Norge
+ Google Map
Telefon:
90 70 99 99
Hjemmeside:
http://www.oslokongressenter.no/
Vernepleier.no tar ikke ansvar for eventuelle endringer, som er foretatt av arrangør i etterkant av dette innlegget. Er noe uklart ta kontakt med den aktuelle arrangør av kurs, konferanse eller seminar.