Laster Hendelser

« All Hendelser

Brukermedvirkning i forskning og fagutvikling

20. november kl. 09:00 - 15:30 CET

Gratis

«Nettverk for inkluderende forskning sammen med personer med utviklingshemming», i samarbeid med NFU Trøndelag og Barne- ungdoms- og familiedirektoratet, inviterer herved til konferanse.

Dette er nettverkets 4. årlige arrangement etter etableringen i 2016. Om du er interessert i å delta i nettverket, så ta kontakt med Gunn Eva Myren ved Nord Universitet, epost: Gunn.E.Myren@Nord.no. Eller du kan gå inn på nettverkets Facebookside, her:  https://www.facebook.com/groups/Inkluderendeforskning/

Konferansen 20.11.19 er åpen for alle som er interessert i samarbeid om forskning og fagutvikling. Bidragsyterne denne dagen er oppfordret til å bruke et tilgjengelig språk og på norsk.

STIPEND

BUF-dir. har også i år bevilget midler slik at vi kan gi stipend til personer med utviklingshemming, evt. med ledsager, som vil delta. Det som kan støttes er reise, hotell og konferanseavgift, mens mat utover dette må dekkes av den enkelte. Søknad sendes innen 24.9.19 til Gunn.E.Myren@Nord.no. Arbeidsutvalget vil sende ut bekreftelse på om økonomisk støtte innvilges før påmeldingsfristen som er forlenget til 4.10.19.

Last ned program. Meld deg på her…

Detaljer

Dato:
20. november
Tid
09:00 - 15:30
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategori:

Sted

NTNU
Tungasletta 2
Trondheim, 7047 Norge
+ Google Map
Vernepleier.no tar ikke ansvar for eventuelle endringer, som er foretatt av arrangør i etterkant av dette innlegget. Er noe uklart ta kontakt med den aktuelle arrangør av kurs, konferanse eller seminar.