Laster Hendelser

« All Hendelser

Arbeid i møte med vold og trusler i helse og sosialsektoren

11. juni kl. 08:00 - 12. juni kl. 17:00

En konferanse om forståelse av vold og trusler, om forebyggende tiltak og etterarbeid. En viktig konferanse for alle som arbeider i miljø der vold og trusler er en faktor.

Vold og trusler  er et stort problem i helse- og sosialsektoren. Daglig opplever ansatte trusler på arbeidsplassen, og føler seg utrygge. Dette er en utfordring som må løses. Vi har invitert de beste innen fagfeltet for å gi praktiske tips om hvordan man kartlegger, oppdager signaler og håndterer vold og aggresjon.

I tillegg fokuserer vi på hvordan man tar vare på de som er blitt utsatt for voldsomme handlinger, og hvordan man systematisk kan arbeide med utøvere for å skape alternativer for vold. Vi ønsker velkommen til det vi mener er en av de viktigste konferansene i år. Sett av dagene allerede nå, da det er begrenset med plasser.

Mer informasjon og påmelding hos arrangør

 

Detaljer

Start:
11. juni kl. 08:00
Slutt:
12. juni kl. 17:00
Hendelse Kategori:

Arrangør

JobbAktiv
Epost:
info@jobbaktiv.no
Hjemmeside:
jobbaktiv.no
Vernepleier.no tar ikke ansvar for eventuelle endringer, som er foretatt av arrangør i etterkant av dette innlegget. Er noe uklart ta kontakt med den aktuelle arrangør av kurs, konferanse eller seminar.