Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

RUS OG PSYKISK HELSE – 2018

5. februar kl. 08:30 - 7. februar kl. 14:00

Kr. 4345

RUS OG PSYKISK HELSE – 2018 blir arrangert 5. – 7. februar i Oslo kongressenter. Kongressens hovedprogram nærmer seg nå ferdigstillelse, og vil være klart til «release» 30. juni. Kongressens fagfelt – rus og psykisk helse – er et svært bredspektret fagområde som inkluderer mange ulike fagdisipliner, -fra forebygging til kompliserte og langvarige behandlingsregimer. I tillegg er fagfeltet et av de mest konkrete politiske «bry-seg-om» disipliner innen helseområdet. Kongressprogrammet tar derfor høyde for de mange interesseområder som fagfeltet inkluderer, og kongresskomiteen håper derfor at vi vil treffe «mange» målgrupper innen rus og psykisk helsefamilien.

Rusmiddelpolitikk – Rusmiddelforskning – Rusmiddelvirkelighet er tre stikkord som kongressen er bygd rundt, med blikk på fremtidens politikk og hva den vil gi av muligheter og/eller begrensninger, hva pågående forskning vil gi av resultater og hva er den faktiske virkelighet? Kongressen vil presentere gode prosjekt med høy læringsfaktor, spennende forskningsresultater og erfaringsbasert praksis. Vårt mål er å skape en inspirerende møteplass for engasjerte fagfolk. Statsminister Erna Solberg åpnet den forrige kongressen. Hvem åpner årets kongress?

Mer informasjon og påmelding hos arrangør

Detaljer

Start:
5. februar kl. 08:30
Slutt:
7. februar kl. 14:00
Kostnad:
Kr. 4345
Hendelse Kategorier:
,
Hjemmeside:
http://www.fagligforum.no/RUS-OG-PSYKISK-HELSE-2018-2018.02.05-2018.02.07

Arrangør

Faglig Forum
Epost:
post@fagligforum.no
Hjemmeside:
fagligforum.no

Sted

Oslo Kongresssenter, Folkets hus
Youngsgate 21
Oslo, 0181 Norge
+ Google Map
Telefon:
90 70 99 99
Hjemmeside:
http://www.oslokongressenter.no/
Vernepleier.no tar ikke ansvar for eventuelle endringer, som er foretatt av arrangør i etterkant av dette innlegget. Er noe uklart ta kontakt med den aktuelle arrangør av kurs, konferanse eller seminar.