Vilkår for bruk

Informasjon du finner i Vernepleier.no (oss) er utelukkende av generell karakter. I den grad sidene inneholder faglige råd, er disse generelle og erstatter ikke kontakt med, eller undersøkelse og behandling fra kvalifiserte fagpersoner, lege eller psykolog.

Ansvar

Vernepleier.no påtar seg ikke ansvar for skade eller ulempe som har sammenheng med bruk av innhold, tjenester eller lenker på nettsidene. Selv om Vernepleier.no gjør en viss kvalitetsvurdering av informasjon er Vernepleier.no ikke i stand til å kontrollere nøyaktighet og fullstendighet for alt innhold. Vernepleier.no tar ikke ansvar for innholdet på eksterne sider som det lenkes til, eller som vises til i kommentarfelt.

Kommentarfelt

Når du kommenterer saker, må du holde deg innenfor norsk lov. Din IP-adresse vil bli lagret. Vernepleier.no forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ansvarlig redaktør vurderer som å ha ufint språk eller som at innholdet ikke samsvarer med de etiske standarder og retningslinjer som Vernepleier.no redigeres etter.

Endring

Vilkårene for bruk av nettstedet kan endres av oss uten forvarsel.