Fra studenten

En stor hilsen til alle vernepleierstudenter

En stor hilsen til alle vernepleierstudenter som i disse tider starter opp på sine respektive studiesteder!

I disse dager starter det mange nye vernepleierstudenter rundt omkring i hele vårt land! I dag tok jeg imot en flott gjeng ved Universitetet i Sørøst-Norge, og i den anledning hadde jeg i forrige uke sendt ut en forespørsel til mange venner og kollegaer som er vernepleiere, eller jobber med vernepleiere, der jeg spør om de kan lage en kort og uformell hilsen til de nye studenten. Dette ble så bra at jeg har fått lov å dele denne med alle, som en stor hilsen til alle vernepleierstudenter som i disse tider starter opp på sine respektive studiesteder! (PS: Her er det mange motiverende ord også til ferdig utdannede vernepleiere, og de som kanskje lurer på å bli vernepleier)

Takk til Cato Brunvand Ellingsen, Jon Arne Løkke, Marit Selfors Isaksen, Bjørn Harald Iversen, Are Karlsen, Lars Rune Halvorsen, Monica Holmbukt og Karl Haakon Sævold for deres flotte bidrag.

Du finner velkomsthilsen på Facebook: https://www.facebook.com/steinar.vikholt/videos/10157031142676581/