Marte Wexelsen Goksøyr
Ukategorisert

Intervju med Marte Wexelsen Goksøyr

15. januar 2017

Sist du så Marte Wexelsen Goksøyr var kanskje på Senkveld. Da snakket hun om sin andre bok «Samme hvem vi er». Boken kom på tampen av 2016.

Mona Moe driver filmselskapet Innenfra.no. Hun har intervjuet forfatter og samfunnsdebattant Marte Wexelsen Gøksøyr. Goksøyrs ønske er at alle skal gjøre en innsats for et tryggere samfunn. I intervjuet får du også høre om alle prisene hun har vunnet og om planene fremover. Hun forteller også om teaterstykket hun selv har skrevet. Dette skal oppføres sammen med Sven Nordin. Men hva gjør Goksøyr skikkelig forbannet?

Fra 18. januar er Goksøyr med i en stor utstilling i Oslo. Utstillingen heter Aktivistene. Fotojournalist Iffit Qureshi har portrettert 32 personer som alle har trosset sterk motstand og kjørt sin kamp mot eksisterende fordommer i Norge.

Her finner du intervjuet med Goksøyr hos YouTube

[su_button url=»http://www.oktober.no/Boeker/Sakboeker/Samme-hvem-vi-er» target=»blank» background=»#ff6600″ icon=»icon: link» title=»Kjøp boken hos Oktober forlag»]Kjøp boken hos forlaget Oktober…[/su_button]