Intervju med Marte Wexelsen Goksøyr

"Samme hvem vi er"

Marte Wexelsen Goksøyr

Sist du så Marte Wexelsen Goksøyr var kanskje på Senkveld. Da snakket hun om sin andre bok «Samme hvem vi er». Boken kom på tampen av 2016.

Mona Moe driver filmselskapet Innenfra.no. Hun har intervjuet forfatter og samfunnsdebattant Marte Wexelsen Gøksøyr. Goksøyrs ønske er at alle skal gjøre en innsats for et tryggere samfunn. I intervjuet får du også høre om alle prisene hun har vunnet og om planene fremover. Hun forteller også om teaterstykket hun selv har skrevet. Dette skal oppføres sammen med Sven Nordin. Men hva gjør Goksøyr skikkelig forbannet?

Fra 18. januar er Goksøyr med i en stor utstilling i Oslo. Utstillingen heter Aktivistene. Fotojournalist Iffit Qureshi har portrettert 32 personer som alle har trosset sterk motstand og kjørt sin kamp mot eksisterende fordommer i Norge.

Her finner du intervjuet med Goksøyr hos YouTube

Kjøp boken hos forlaget Oktober…

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.