Epilepsi & helseveiledning

Promo-kort: Epilepsi @ helseveiledning

Vernepleierutdanningen ved Kari Høium i samarbeid med sykepleierutdanningen ved Torunn Erichsen, OsloMet, har utarbeidet og publisert et digitalt læreverk i Bokskapet, OsloMet, om Epilepsi og helseveiledning. Læreverket har viet forholdsvis stor plass til kapitlet om Epilepsi og utviklingshemming. Det er samarbeidet tett med Norsk epilepsiforbund og OUS, spesialsykehuset for epilepsi i utarbeidelsen av materialet.

Om kurset

Hensikten med læreverket er først og fremst å styrke helsepersonells kompetanse om epilepsi.

Kurset gir en generell innføring om epilepsi der observasjon, vurderinger og praktisk håndtering av anfall vektlegges. Helseveiledning har en sentral plass i kurset fordi dette er avgjørende for å lykkes med kompetansebygging overfor pasienter, brukere og nærpersoner.

Med utgangspunkt i erfaringer og historiefortellinger presenteres ulike kunnskapsbaserte metoder for å fremme hverdagsmestring. Kurset gir også tilgang til aktuelle ressurser og materiell du kan benytte i egen undervisning og veiledning om temaet.

Forkunnskaper

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Start kurset her…..

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.